Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
LaserDent Studio

Albire Dentara Laser

De ce să alegi Albirea Dentară Laser?

Albirea dentară cu laser reprezintă o opțiune ideală pentru cei ce doresc să-și îmbunătățească zâmbetul. Tehnologia laserului permite o albire rapidă și eficientă, oferind rezultate durabile. Procedura este sigură, confortabilă și oferă precizie în aplicare, asigurând un zâmbet strălucitor și atrăgător într-un timp scurt și fără disconfort pentru pacient.

Albirea Dentara Laser este singura dovedită științific ca fiind inofensivă față de smalțul dentar!

albire-detntara-laser

Beneficiile Albirii Laser

Albirea dentară cu laser oferă multiple beneficii:

Eficienta sporita

4-6 nuanțe pe loc

Confort

confortabil și nedureros pentru pacient

Rezultate de lunga durata

până la 2 ani

Precizie

permite concentrarea precisă a energiei asupra zonelor dorite

Cum se realizează Albirea Laser?

Albirea dentară cu laser este un procedeu rapid și eficient, care înlătură petele și decolorările din smalțul dentar. În timpul procedurii, gingiile sunt protejate, iar un gel special de albire este aplicat pe dinți.

Lumina laserului activează gelul, accelerând procesul de albire. După procedură, dentistul examinează rezultatele și oferă sfaturi pentru menținerea efectelor de albire.

Este o opțiune populară pentru obținerea unui zâmbet strălucitor și atrăgător într-un timp scurt și confortabil pentru pacient.

De cate ședințe de albire ai nevoie pentru a obține rezultatul pe care îl dorești?

De regulă, între una și trei ședințe de tratament de albire sunt necesare pentru a obține rezultatul dorit. Numărul exact poate varia în funcție de nuanța naturală a dinților și de preferințele pacientului.

Cât timp voi avea dinții albi?

Durata albirii dentare poate varia în funcție de mai mulți factori, precum stilul de viață al pacientului, obiceiurile alimentare și de igienă orală, precum și de tipul de procedură de albire utilizată.

În general, albirea dentară poate dura între câteva luni și câțiva ani, cu condiția ca pacientul să aibă grijă de igiena orală și să evite obiceiurile care pot duce la decolorarea dinților, cum ar fi consumul excesiv de cafea, fumatul sau consumul de alimente și băuturi colorate.